Ανακοίνωση

Collapse
No announcement yet.

Φορολογία αλκοολούχων ποτών

Collapse
X
 
  • Filter
  • Ώρα
  • Show
Clear All
new posts

  • Φορολογία αλκοολούχων ποτών

    Σε σχέση με τις προτάσεις για την φορολογία του τσίπουρου, υπάρχει κάτι συγκεκριμένο ως πρόταση από την ΕΕΧ;

  • #2
    Η μελέτη που παραδόθηκε στο πλαίσιο του έργου έχει μια εξαντλητική ανάλυση του φόρου αλκοολούχων, η οποία είναι κατάλληλη για όλες τις κατηγορίες προϊόντος. Η ολιστική αυτή προσέγγιση καταλήγει σε προτάσεις για υιοθέτηση νέων τεχνολογιών ιχνηλάτησης. Με αυτή την προσέγγιση, η ΕΕΧ με την ολοκλήρωση της διαβούλευσης θα αναθέσει σε ομάδα εμπειρογνωμόνων να καταλήξουν σε συγκεκριμένη πρόταση χρήσης νέων τεχνολογιών ιχνηλάτησης στην περίπτωση της παραγωγής από μικρούς παραγωγούς σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους.

    Σχόλιο


    • #3
      Αρχική Δημοσίευση από Katsogia Εμφάνιση μηνυμάτων
      Η μελέτη που παραδόθηκε στο πλαίσιο του έργου έχει μια εξαντλητική ανάλυση του φόρου αλκοολούχων, η οποία είναι κατάλληλη για όλες τις κατηγορίες προϊόντος. Η ολιστική αυτή προσέγγιση καταλήγει σε προτάσεις για υιοθέτηση νέων τεχνολογιών ιχνηλάτησης. Με αυτή την προσέγγιση, η ΕΕΧ με την ολοκλήρωση της διαβούλευσης θα αναθέσει σε ομάδα εμπειρογνωμόνων να καταλήξουν σε συγκεκριμένη πρόταση χρήσης νέων τεχνολογιών φρουτακια online με λεφτα https://casinopantheon.net/froutakia-online/froutakia-me-lefta ιχνηλάτησης στην περίπτωση της παραγωγής από μικρούς παραγωγούς σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους.
      Η εφαρμογή τεχνολογιών ιχνηλάτησης σε μικρούς παραγωγούς προτείνεται να γίνει μέσω επιδοτήσεων ή μειωμένων ταριφών για την αρχική περίοδο εφαρμογής. Αυτό θα βοηθήσει τους παραγωγούς να ενσωματώσουν τις νέες τεχνολογίες χωρίς να φορτωθούν με το πλήρες κόστος. Επιπλέον, η διαδικασία θα χρειαστεί να συνοδεύεται από εκπαιδευτικά προγράμματα για τη σωστή χρήση και διαχείριση των τεχνολογιών.


      Σχόλιο

      Working...
      X